Cursus

 

De cursus bestaat uit zeven bijeenkomsten van 2.5 uur en is o.a. gebaseerd op de filosofie van Louise Hay.

Op een praktische manier met concrete stappen gaan we aan de slag met dit gedachtegoed. Omdat de cursus je echt aan de hand meeneemt, kun je hier in je dagelijks leven direct mee aan de gang en zul je snel veranderingen in je leven gaan ondervinden.

We werken in een veilige, gezellige sfeer in een groepje van ongeveer vijf cursisten zodat er voor iedereen genoeg aandacht is voor groei en ontwikkeling. Persoonlijke ontwikkeling en zelfkennis staan centraal! 

 

 

Gedachten bepalen hoe jij het leven ervaart... 

In deze cursus leer je dan ook alles over werken met de kracht van je gedachten. Je leert o.a. hoe je oude (belemmerende) patronen, overtuigingen en beperkende gedachten kunt doorbreken en om kunt zetten. 

Je leert anders om te gaan met situaties waardoor je minder snel stress en teleurstellingen zult ervaren. 


Ook besteden we veel aandacht aan eigenwaarde, liefde voor jezelf en het luisteren naar jouw gevoel in plaats van het 'getetter' in je hoofd. 

 

Het is een goed doordacht programma waarin er aan alle stappen die nodig zijn is gedacht. Ik neem je mee op een reis naar binnen! Een waar avontuur! 

 

 

De cursus werkt als jij werkt!

De cursus kan naar mijn idee voor iedereen waardevol zijn. Maar wil je dat deze cursus daadwerkelijk iets in jouw leven gaat veranderen, dan is daar een bepaalde commitment voor nodig! 

Er komen wat thuisopdrachten bij kijken. Natuurlijk is het altijd jouw eigen keuze hoeveel tijd je hieraan besteed. Bij de juiste commitment zul je snel de prachtige vruchten gaan plukken. Ik kan uit ervaring zeggen, dat is het waard!

De cursus is om de week zodat je in de andere week tijd hebt voor je thuisopdrachten en het oefenen van het geleerde.
Het verwerken en eigen maken van de informatie en tools heeft tijd nodig. Interesse gekregen? Stuur mij een berichtje

 

Bekijk de recensies van cursisten die jou al voor gingen. 

 

 

*Genoemde prijzen zijn inclusief hapje, drankje en lesmateriaal*

 

 

De gedachten die we kiezen zijn het gereedschap waarmee we het doek van ons leven schilderen 
- Louise Hay-