Online begeleiding

 

Wat maakt mij anders dan de meeste coaches en therapeuten? Het is mijn doel ervoor te zorgen dat je mij zo min mogelijk nodig hebt. Ik weet nog hoe vervelend ik het vroeger vond om weer een volgende 'afhankelijkheidsrelatie' aan te gaan. Helemaal niet nodig! Alles zit namelijk in jou. 

 

De juiste vibe!

Soms is het nodig dat je weer even herinnert wordt aan wat voor jou belangrijk is, een spiegel voor krijgt, een duwtje in de juiste richting... Je kunt dan een afspraak maken, maar misschien heb je aan deze service al genoeg. 

 

Mijn ervaring leert dat klanten het prettig vinden om even online te kunnen sparren, waarna zij weer de juiste vibe vinden om zelf verder te gaan. Bijvoorbeeld wanneer je je in een moeilijke situatie bevindt, je iets spannends gaat doen, een off- day hebt of gewoon zomaar. Juist op die momenten valt er winst te behalen en ik weet vanuit mijn eigen ervaring, dat er ook juist op die momenten vaak weinig hulp te vinden is. 

 

Deze online begeleiding kan op een manier die bij jou past. Denk hierbij aan een Whatsapp gesprek, (video) bellen of per mail. 

 

* Wanneer je bij mij een traject volgt, zit deze service in het pakket en worden hier afspraken over gemaakt