The universe has your back! (deel 3)

 

Dit blijf ik zo gaaf vinden en het leven zit er vol mee! ... 

 

Vorig jaar schreef ik een blog over hoe het boek van Gabby Bernstein op wonderbaarlijke wijze op mijn mat verscheen. Omdat het boek 'Het regent geluk' van Lisa Portengen ook op een leuke wijze op mijn pad kwam, wil ik dit ook met jullie delen. 

 

Enige tijd geleden had ik mij ingeschreven voor een cursus in de cursus in wonderen. Ik heb het boek al jaren in mijn kast staan, maar eerlijk: er is geen doorkomen aan! Een cursus leek mij een mooie stok achter de deur om er nu eindelijk eens in te duiken. 

 

Toen het eenmaal zover was en de cursus begon, merkte ik dat mijn concentratie nog erg slecht was. Iets met moederschap en hormonen! 

Ik besloot dat dit nog niet de tijd was, eerst even terug naar de basis. Ik had er simpelweg nog geen ruimte voor. 

 

Ik wist dat iemand een boek geschreven had over de cursus in wonderen wat makkelijker leesbaar was, maar ik kon het zo snel niet vinden en liet het los... 

 

Ik ben een beetje zoekende op moment, het moederschap is prachtig maar ook een grote verandering. Vanmorgen vroeg ik het universum, mijn innerlijke kracht, mijn innerlijk weten (wat voor jou past) om mij de juiste richting op te sturen. Ik weet nooit van te voren hoe dit zich gaat manifesteren, maar dat wordt vanzelf duidelijk. 

 

Later die morgen was ik in gesprek met iemand. Ik vertel haar waar ik momenteel tegenaan loop, waarop zij reageert met een quote uit de cursus in wonderen (toeval?) Vervolgens stuurt ze een foto van het boek waar ik naar op zoek was! Lenen Maart...?

 

Alles wat je nodig hebt ligt voor handen, maar je ''moet'' er wel voor open durven staan en het durven zien. 


Laten dit nu net de wonderen zijn waar de cursus in wonderen over gaat.

 

Ik ben zo dankbaar voor dit soort synchroniteiten omdat ik steeds weer duidelijk voel: dit is geen toeval! Wanneer je ervoor open staat, zie je ze overal. Ik geloof in wonderen!