Over mij

Mijn naam is Anne Maartje van Harlingen- Nijman. Naast dat ik opgeleid ben als sociaal pedagogisch werker en sociaal pedagogisch hulpverlener ben ik tevens stroomtaalcoach en praktijkbegeleider Louise Hay- filosofie. De 'Science of Mind' is een grote inspiratiebron voor mij. 

 

Doen!

Zelf heb ik altijd veel (zelfhulp) boeken gelezen en cursussen gevolgd. Ik hoor mensen om me heen vaak zeggen: 'Ik ben er al zo lang mee bezig, waarom lukt het me nou niet om het in de praktijk te brengen?'

Mijn coaching is dan ook gericht op toepassing in de praktijk, concrete stappen om in je dagelijks leven te kunnen integreren en DOEN!

 

Find your power! 

Als coach help ik je bij het vergroten van je zelfinzicht en je in contact te brengen met jouw innerlijke kracht.

Hoe kom je daar stap voor stap dichterbij? Hoe kun je het beste uit jezelf halen? Hoe doe je dat op een manier die ook echt bij je past?

No mud, no lotus! 

Naast mijn werkervaring ben ik zelf jarenlang met hulpverleners in aanraking geweest. Pas toen ik bekend werd met de 'Science of Mind' zijn er voor mij echt dingen gaan veranderen.

Ik vond een kracht in mezelf waarvan ik geen idee had dat hij er zat. Ik begon mij steeds meer bewust te worden dat ik de enige ben die mezelf kan helpen, terwijl ik het al die jaren buiten mezelf gezocht had. In mijn meest zware periode, een depressie, zei ik: ''Als ik hieruit kom, ga ik andere mensen helpen''. Ik wilde degene worden die ik miste in die periode, maar al snel besefte ik dat dat niet kon. Niemand kan dat gevoel van eenzaamheid wegnemen, behalve jijzelf. 

Ik leer je graag om in contact te komen met jezelf waardoor die eenzaamheid niet meer op die manier ervaren zal worden. Niemand kan jou het gevoel geven wat je krijgt als je in contact bent met jezelf en beroep kan doen op jouw innerlijke kracht. Ik ben nu mijn eigen coach en dat voelt als een bevrijding. Ik zie mezelf als richtingaanwijzer op de ontdekkingsreis naar jezelf zoals Louise Hay dat zo mooi zegt. 

 

As I say yes to life, life says yes to me!
- Louise Hay-