Lieve Maartje,

Ik kon niet wachten om met de cursus te beginnen en had de eer om één van je eerste cursisten te zijn. De kans om aan de slag te gaan met de leer van Louise Hay wilde ik met beide handen aangrijpen. Werken met de kracht van je gedachten, vergeven (anderen en jezelf)... 

Maartje, ik vind je een geweldige ''juf''. Je hebt een luisterend oor, je bent oprecht en lief en je meditaties zijn prachtig en fijn om de avonden mee te beginnen.

Ik zou iedereen van harte willen aanraden om deze mooie ontdekkingsreis naar jezelf met jou te maken. 

Lieve groet,

- Lilian-


De cursus heeft voor mij echt heel veel betekend. Ik ben zo blij dat ik erop gewezen ben en dat ik het heb aangedurfd. Ik ga jou en de andere nog missen. Je krijgt van mij in ieder geval een dikke vette duim! Wat heb je het goed gedaan! We zien elkaar snel hoop ik en heel veel succes met alle cursussen die je nog gaat geven. 

- Anoniem- 


Maartje heeft een breed pakket aan kennis en tools om je te helpen met zaken die je raken. Wil je meer weten over deze tools of de lessen van Louise Hay, zou ik zeker adviseren eens contact met haar op te nemen.

- Suzette- 


Ik heb Maartje leren kennen als een vrolijke en warme dame. Maartje ondersteunt je op alle vlakken en doet dat op een vriendelijke en liefdevolle manier.

- Sabrina- 


De cursus die ik bij Maartje heb gedaan is voor mij heel waardevol geweest. Maartje heeft me geholpen op een andere manier tegen diepere gevoelens aan te kijken, ervoor open te staan en mij geleerd hoe ik hier praktisch mee om kan gaan. Dit maakt het een mooie reis naar binnen waarbij je de tools krijgt om jezelf te coachen. Echt een aanrader! 

- Anoniem- 


Maartje en ik hebben samen de practitionersopleiding van Louise Hay gedaan. Ik kijk er met een glimlach op terug. Mijn ervaring is dat Maartje een zuivere, warme persoonlijkheid heeft + een gulle lach! Met een hart van goud en een grote drive, ben ik ervan overtuigd dat ze nog veel mensen gaat begeleiden op hun pad. 

- Maike-